-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

ЦВК вдруге оскаржила рішення Верховного Суду щодо встановлення результатів виборів у 87-му окрузі

-Реклама-spot_img
spot_img

Центральна виборча комісія оскаржила рішення Верховного Суду щодо результатів виборів на 87-му окрузі.

Про це повідомили у пресслужбі ЦВК.

Після детального опрацювання рішення Верховного Суду Комісія подала апеляційну скаргу на це рішення, – йдеться у повідомленні.

Окрім того, у ЦВК зазначили, що немає однозначного юридичного алгоритму дій та правового механізму для розв’язання ситуації на окрузі №87 та додали, що в такому випадку встановлення результатів виборів в цьому окрузі вбачається можливим лише на підставі та з урахуванням висновків суду.

- РЕКЛАМА-

Нагадаємо, 19 травня Центрвиборчком визнав голосування на шести дільницях виборчого округу 87 на Франківщині недійсним і встановив результати без їхнього врахування. Відповідно до рішення ЦВК, Василь Вірастюк переміг на проміжних виборах у Верховну Раду. Це вже вдруге Вірастюка Центрвиборчком оголосив переможцем на довиборах. 22-го квітня вперше Центральна виборча комісія встановила результати виборів народного депутата на 87 округу. Переміг кандидат від партії “Слуга народу” Василь Вірастюк.

-РЕКЛАМА-

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету

1 коментар

  1. “Вася-кусок гімна” – то вспливає ,то тонить…

Comments are closed.

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні