-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

У Франківську урочисто вручили дипломи першим магістрам-стоматологам

-Реклама-spot_img
spot_img

У середу, 23 червня, в концертній залі «Арена-Центр» відбулася урочиста Вчена рада з нагоди випуску стоматологічного факультету Івано-Франківського національного медичного університету.

Цьогорічний випуск особливий — студенти отримали освітню кваліфікацію магістрів стоматології, пише пресслужба ІФНМУ.

Це вже 39-й випуск стоматологічного факультету, який кілька років тому відзначив свій 40-річний ювілей. Ці студенти перші, хто мав держатестацію у вигляді об’єктивного структурованого клінічного іспиту (ОСКІ). І, як зазначив цьогорічний голова державної екзаменаційної комісії завідувач кафедри стоматології післядипломної освіти, професор Іван Палійчук, вони з честю витримали це випробування.

«Попри всі труднощі і випробування ви дійшли до цього дня і отримуєте сьогодні омріяні дипломи”, — сказав декан стоматологічного факультету доцент Олександр Бугерчук.

- РЕКЛАМА-

Ректор ІФНМУ професор Микола Рожко закликав студентів ніколи не зупинятися у своєму професійному розвитку, постійно вчитися і вдосконалюватися.

«Стоматологія зараз переживає важкі часи, але я щиро сподіваюся, що ми разом зможемо змінити ситуацію на краще”, — наголосив ректор.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні