-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Тіло чоловіка, який врятував на воді трьох дітей, знайшли у Дністрі ФОТО

-Реклама-spot_img
spot_img

30 червня о 09:55 рятувальники знайшли тіло чоловіка, який врятував 3 дітей з Дністра. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України в Івано-Франківській області.

Нагадаємо,  28 червня  до рятувальників надійшло повідомлення про те, що поблизу села Козина, Галицької ТГ, посеред річки Дністер знаходиться 3 дітей, які не можуть самостійно вийти на берег та просять про допомогу.По прибуттю до місця події було встановлено, що посеред води на річці Дністер знаходиться троє дітей (на відстані орієнтовно 20 м з протилежного берега) і просять про допомогу. Рятувальник за допомогою човна дістались до дітей, доправили їх до берега, де передали медичним працівникам карети ШМД для проведення медичного огляду.

За інформацією дітей та очевидців, відпочиваючи на річці одна з дівчат потрапила на глибину й почала тонути, при цьому потягнула за собою одну із старших сестер. Батько, побачивши дану ситуацію, почав занурюватись, щоб виштовхнути на поверхню дітей. Відвівши дітей із заглиблення батько зник з поля зору, і на даний час місце перебування невідоме.

- РЕКЛАМА-

Головне фото ілюстративне

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні