-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Прокуратура вимагає повернути в комунальну власність землі, які виділені під електростанції

-Реклама-spot_img
spot_img

Прокуратура вимагає повернути в комунальну власність виділені під розміщення сонячних електростанцій землі вартістю понад 31 млн грн.

Про це йдеться на сторінці обласної прокуратури.

Господарський суд Івано-Франківської області відкрив провадження у справі за позовом Надвірнянської окружної прокуратури в інтересах держави до товариства з обмеженою відповідальністю про розірвання договорів оренди двох земельних ділянок загальною площею 7,8 га вартістю понад 31 млн грн та повернення їх у комунальну власність.

- РЕКЛАМА-

Підставою для звернення прокурора до суду стало порушення вимог земельного, податкового законодавства України та істотних умов договору оренди суб’єктом господарювання, якому земельні ділянки були передані для будівництва та обслуговування сонячної електростанції.

Встановлено, що впродовж трьох років відповідач не в повному обсязі сплачував орендну плату за користування земельними ділянками, у зв’язку з чим до місцевого бюджету не надійшла значна сума коштів.
Наразі провадження у справі відкрито. Триває судовий розгляд.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Влада Гнатів
Влада Гнатів
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Видалення волосся лазером у Івано-Франківську. Лазерна епіляція у FineLine

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Азов

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні