-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Рятувальники не допустили до купання у франківському озері неадекватного чоловіка

-Реклама-spot_img
spot_img

11 липня 2021 року черговою зміною Івано-Франківської рятувально-водолазної станції в місті Івано-Франківську на міському озері здійснено 7 рейдів моточовном. Під час рейдів не допущено до купання в небезпечних, заборонених місцях, (басейн міського озера, глибина якого 3-4 метри та бетонний пірс спортивного клубу «Альбатрос») 4 підлітків та 5 дітей (вік 10-12 років), які були без нагляду дорослих. З підлітками та дітьми проведено профілактичні бесіди щодо дотримання Правил охорони життя людей на водних об’єктах. Після зауважень рятувальників підлітки покинули небезпечне місце, діти покинули територію водойми.

Не допущено до купання громадянина, який поводився не адекватно. Після зауваження рятувальників громадянин покинув територію водойми. На міському озері по вул. Г. Мазепи в м. Івано-Франківську зафіксовано порушення Правил судноплавства та Правил охорони життя людей на водних об’єктах 2 громадянами під час використання прокатних плавзасобів ( купання громадян з човна). З відпочиваючими громадянами проведено профілактичні бесіди щодо дотримання Правил.

Черговою зміною Галицької рятувально-водолазної станції в м. Галич на р. Дністер зафіксовано порушення Правил охорони життя людей на водних об’єктах 2 підлітками, які купались в небезпечному, забороненому місці (стрибали з мосту у воду). На зауваження рятувальників не реагували. Працівники Галицької рятувально-водолазної станції про порушників Правил повідомили працівників поліції, які прибувши на місце події провели профілактичні бесіди з підлітками.

- РЕКЛАМА-

Не допущено до купання в небезпечному, забороненому місці громадянина. З ним проведено профілактичну бесіду щодо дотримання Правил охорони життя людей на водних об’єктах. Після зауваження рятувальників громадянин покинув небезпечне місце, пише Правда іф, із посиланням на УПЦЗ.

            Черговою зміною Коломийської рятувально-водолазної станції в м. Коломия на міському озері не допущено до купання в небезпечному, забороненому місці (стрибали з мосту у воду) 4 громадян. З ними проведено профілактичну бесіду щодо дотримання Правил охорони життя людей на водних об’єктах. Після зауваження рятувальників громадяни покинули небезпечне місце. Проведено профілактичні бесіди щодо дотримання Правил охорони життя людей на водних об’єктах з 12 рибалками.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Ігор Василик
Ігор Василик
Журналіст, фрілансер. Закінчив факультет журналістики ЛНУ в 2008 році журналістка, власкор регіональних та центральних ЗМІ. Закінчила Києво-Могилянську академію у 2019 році.
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні