-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Франківські МАРСіани святкують свій четвертий день народження ФОТО

-Реклама-spot_img
spot_img

Сьогодні, 17 липня, МАРСіани святкують свій четвертий день народження. Про це у фейсбук повідомила Комунальна установа “Івано-Франківська міська аварійно-рятувальна служба”.

Саме в цей день – 2017 року, рішенням сесії міської ради на базі Місцевої пожежної команди була створена комунальна установа “Івано-Франківська міська аварійно-рятувальна служба”, затверджені її Табель оснащеності та нормативи готовності до дій.

“Ми починали з одного пожежного автомобіля, однієї бензопили та 10-ти з половиною працівників і 175 виїздів за 2017 рік. Зараз у нас є 5 одиниць техніки, три бензопили, мотопомпа, дизельний генератор, моторний човен, пневмоінструменти, рятувальне спорядження та багато іншого. В штаті установи 21 працівник, і 705 виїздів за 2020 рік. В жовтні 2018 року установа пройшла державну атестацію на проведення 27 видів аварійно-рятувальних робіт.Якщо раніше ми виїжджали, як правило, лише на гасіння пожеж в екосистемах міста, то зараз спектр та географія наших виїздів значно розширилися. Це проведення протиаварійних та демонтажних робіт, здійснення протипаводкових заходів, ліквідація агресивних комах, надання допомоги мешканцям територіальної громади в різноманітних ситуаціях, рятування тварин, ліквідація наслідків ДТП, боротьба з борщівником тощо. Дякуємо тим, хто повірив у нас в 2017 році, дякуємо тим, хто вірить у нас сьогодні.Робимо місто безпечнішим!” – йдеться в дописі.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Азов

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні