-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

У Франківську підвели підсумки проєкту «Посилення транскордонної безпеки» ФОТОРЕПОРТАЖ

-Реклама-spot_img
spot_img

Сьогодні, 28 липня, відбулася конференція закриття проєкту «Посилення транскордонної безпеки». Проєкт було реалізовано за фінансування спільної операційної програми «Румунія -Україна 2014-2020», інформує Правда.іф.

Кошторисна вартість спільного проєкту понад 100 000 євро. Інспекторат жандармерії округу Сату-Маре брав в ньому участь у якості бенефіціару у співпраці з військовою частиною 1241 (м. Івано-Франківськ) Національної гвардії України.

«Ми високо цінуємо цю співпрацю і вона є дуже цінна для нас. Ми сподіваємося, що вона буде продовжуватися і надалі. Кожен проект для нас важливий. Те обладнання, яке було придбано безпосередньо покращує роботу Національної Гвардії та робота стала більш якіснішою за сучасними нормами. Наші спільні навчання допомогли набути новий досвід та розширити свої навики згідно європейським стандартам. Зі сторони Івано-Франківської ОДА я хочу висловити подяку усім нашим партнерам та сподіваюся, що співпраця продовжиться»,- наголосив Богдан Футерко.

 У 2020 році розпочалась активна фаза реалізації цих проєктів. Румунські та українські колеги провели кілька зустрічей з обміну досвідом на території обох країн. Результатом успішної реалізації проєктів стане збільшення ефективності підрозділів Нацгвардії України та Жандармерії Румунії у забезпечені безпеки громадян, спільній боротьбі з транскордонною організованою злочинністю, збільшення рівня довіри населення прикордонних територій до правоохоронців та поінформованості про їх діяльність.

- РЕКЛАМА-

Начальник Західного територіального управління національної гвардії України генерал-лейтенант Олександр Набока наголосив, що завдяки співпраці та цьому проєкту вдалося покращити матеріально-технічні можливості підрозділів для виконання поставлених завдань.

«Цей проєкт дуже важливий для органів правопорядку з України та Румунії. Посилення транскордонної безпеки – це проект, який торкнувся найактуальніших тем. Дотримання громадського порядку і захисту посилено безпеки громадян. Проєкт успішно був завершений і ми дотримаємося запропонованих завдань з впровадження професіоналізму між військовими України та Румунії»,- наголосив генеральний інспектор жандармерії Румунії полковник Георге-Маріяна Бранковеану.

ДОВІДКОВО: Наприкінці 2019 року дислокований в Івано-Франківську полк Національної гвардії України (в/ч 1241) переміг у відкритому конкурсі на отримання гранту в розмірі понад 200 тис. євро. Кошти були виділені гвардійцям в рамках Спільної Операційної Програми «Румунія – Україна 2014-2020», яка фінансується Європейським Союзом через Європейський Інструмент Сусідства. Завдяки перемозі у конкурсі частина розпочала реалізацію чотирьох спільних із Жандармерією Румунії проєктів за тематикою «Запобігання та боротьба з організованою злочинністю, співпраця сил безпеки». Заходи цієї Програми активно проходять в прикордонних районах України та Румунії. У 2020 році розпочалась активна фаза реалізації цих проєктів. Румунські та українські колеги провели кілька зустрічей з обміну досвідом на території обох країн. Результатом успішної реалізації проєктів стане збільшення ефективності підрозділів Нацгвардії України та Жандармерії Румунії у забезпечені безпеки громадян, спільній боротьбі з транскордонною організованою

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Влада Гнатів
Влада Гнатів
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Видалення волосся лазером у Івано-Франківську. Лазерна епіляція у FineLine

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні