-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

У прикарпатську річку потрапила невідома речовина, через яку загинула риба – випадок розслідує поліція та СБУ

-Реклама-spot_img
spot_img

У середу 02 серпня, близько 13.30 години, до ОКЦ ГУ ДСНС в області поступило повідомлення про те, що на ріці Сівка поблизу села Довпотів Войнилівської територіальної громади, Калуського району виявлено наявність невідомої речовини (іржавого кольору) на площі 3 м.кв.

Вниз по течії річки спостерігається загибель річкової риби. До місця події виїжджали представники органів місцевої влади, представники Управління Державного агентства рибного господарства у Івано-Франківській області, працівники поліції та СБУ.

Працювала МОГ Калуського РУ та ГУ ДСНС в області. Працівниками Калуської міжрайонної державної лабораторії держпродспоживслужби відібрано проби речовини, виявленої у р. Сівка, направлено для проведення лабораторного аналізу, повідомляє своїх читачів інформаційний ресурс Правда іф, із посиланням на УПЦЗ.

На місці події працювала СОГ Калуського ВП ГУ НП.

-РЕКЛАМА-

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Ігор Василик
Ігор Василик
Журналіст, фрілансер. Закінчив факультет журналістики ЛНУ в 2008 році журналістка, власкор регіональних та центральних ЗМІ. Закінчила Києво-Могилянську академію у 2019 році.

1 коментар

  1. Добре, що СБУ задіяли ! Вни провірять інформацію хто спустив мустянку іржавого коліру в ту річку ….
    Дохлу рибу тоту треба ретельно понюхати… Я так роблю, кожного разу , коли буваю на місці злочину . По-запаху фекалій можна визначити

Comments are closed.

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Видалення волосся лазером у Івано-Франківську. Лазерна епіляція у FineLine

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні