-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Нічні пригоди на Говерлі: літній турист із Києва заблукав під час спуску, коли його знайшли рятувальники йому стало зле ФОТО

-Реклама-spot_img
spot_img

4 серпня о 23:40 годині, до чергового рятувальника поста Заросляк ПРВ Ворохта надійшло звернення від жителя м. Київ, про те, що його колега, житель міста Київ, під час спуску з гори Говерла, рухаючись по «синьому маршруту», втратив орієнтування та заблукав.

Мобільний зв’язок з особою переривчастий, частково підтримується. О 23:50 годині, для проведення пошуково-рятувальних робіт було направлено рятувальників ПРВ Ворохта, пост Заросляк.

О 03:30 годині 5 серпня рятувальниками було знайдено заблукалого туриста, надано гарячий чай. Станом на 05:30 годину проводивься супровід чоловіка до НСБ “Заросляк”.

- РЕКЛАМА-

О 06:30 годині чоловік відчув погіршення самопочуття, тому рятувальники розпочали транспортування його на ношах на відстань 2 км, інформує Головне управління ДСНС України в Івано-Франківській області.

О 08:00 годині особу було транспортовано до НСБ “Заросляк” та передано працівникам ШМД.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Ігор Василик
Ігор Василик
Журналіст, фрілансер. Закінчив факультет журналістики ЛНУ в 2008 році журналістка, власкор регіональних та центральних ЗМІ. Закінчила Києво-Могилянську академію у 2019 році.
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Видалення волосся лазером у Івано-Франківську. Лазерна епіляція у FineLine

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні