-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

На франківському “Острові кохання” надзвичайники рятували птаха

-Реклама-spot_img
spot_img

10 серпня 2021 року в охоронних зонах відповідальності рятувально-водолазних станцій в містах Івано-Франківськ, Галич, Коломия особовим складом велося цілодобове чергування. Рятувальниками Івано-Франківської, Галицької та Коломийської рятувально-водолазних станцій відпочиваючим в зоні дислокацій рятувальних підрозділів надавалась інформація щодо дотримання Правил поведінки на водних об’єктах, через ретрансляційний вузол та мегафони.

Черговою зміною Івано-Франківської рятувально-водолазної станції в м. Івано-Франківську на міському озері здійснено 6 рейдів, в т.ч. 4 моточовном. Порушень Правил охорони життя людей на водних об’єктах та Правил судноплавства не зафіксовано.

На Івано-Франківську рятувально-водолазну станцію звернулися відпочиваючі громадяни з прокатного плавзасобу, що на дереві (острів «кохання» птах (ворона) не може злетіти. Рятувальниками надано допомогу по вивільненню птаха, інформує Правда іф, із посиланням на УПЦЗ.

- РЕКЛАМА-

     Черговою зміною Галицької рятувально-водолазної станції в м. Галич на р. Дністер не допущено до купання в небезпечному місці 3 дітей (вік 10-12 років), які були без нагляду дорослих. З дітьми проведено профілактичну бесіду щодо дотримання Правил охорони життя людей на водних об’єктах. Не допущено до перепливання р. Дністер громадянина, який був в нетверезому стані. З ним проведено профілактичну бесіду щодо дотримання Правил охорони життя людей на водних об’єктах. Після зауважень рятувальників громадянин та діти покинули територію водойми.

     Черговою зміною Коломийської рятувально-водолазної станції в м. Коломия на міському озері не допущено до купання в небезпечному місці (стрибали у воду з бетонних плит) 5 підлітків. З підлітками проведено профілактичну бесіду щодо дотримання Правил охорони життя людей на водних об’єктах. Не допущено до купання в небезпечному місці (стрибали у воду з причалу прокатної човнової станції) 2 громадян. З громадянами проведено профілактичну бесіду щодо дотримання Правил охорони життя людей на водних об’єктах. Після зауважень рятувальників підлітки та громадяни покинули небезпечні місця.

10 серпня 2021 року на міських озерах м. Івано-Франківськ, м. Коломия та на р. Дністер в м. Галич особовим складом РВС області в зоні відповідальності рятувальних підрозділів не допущено порушень Правил охорони життя людей на водних об’єктах, які могли б призвести до травмуванню відпочиваючих.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Ігор Василик
Ігор Василик
Журналіст, фрілансер. Закінчив факультет журналістики ЛНУ в 2008 році журналістка, власкор регіональних та центральних ЗМІ. Закінчила Києво-Могилянську академію у 2019 році.
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Азов

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні