Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Путін підігріватиме ситуацію в Україні не тільки за допомогою Донбасу, – експерт

-Реклама-spot_img
spot_img

Президент Росії Володимир Путін має намір поступово підігрівати ситуацію в Україні різними способами, не лише за допомогою Донбасу. Найгарячіший період очікується ближче до прийдешніх президентських виборів, які заплановано на 2019 рік.

Путін готує нові провокації в Україні: оприлюднено час

Таку думку висловив заступник директора дніпровської філії Національного інституту стратегічних досліджень Олексій Їжак, передає “Апостроф”.
Як підкреслює фахівець, те, що росіяни будуть підігрівати ситуацію в Україні будь-якими способами, і на Донбасі зокрема, це гарантовано.
“І чим ближче до нашого виборчого циклу, тим буде гарячіше. Правда, спочатку на черзі – Молдова. Там вибори призначено на осінь, і певні технології випробують на Молдові, а потім вже і на нас”, – зауважив він.
За його словами, навряд чи після завершення Чемпіонату світу з футболу в Російській Федерації буде відразу різкий стрибок ескалації.
“Кремлю ще потрібно вирішити свої внутрішні питання та якось спустити пар щодо підвищення пенсійного віку, а також ПДВ. Але потім поступово буде підігріватися ситуація і в Україні. До речі, не обов’язково за допомогою тільки Донбасу та не обов’язково військовими способами, але і терористичними”, – констатував Олексій Їжак.
Нагадаємо, на переконання заступника директора з міжнародних питань Центру дослідження армії, конверсії та роззброєння Михайла Самуся, Росія хоче встановити повний контроль не лише над Чорним, а над Азовським морем, і робитиме вона це, здійснюючи окупаційні удари по Україні.

Джерело

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Орися Корчун
Орися Корчун
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф. Журналіст-фрілансер. Випускник Національного університету імені Тараса Шевченка 2009 року.

2 КОМЕНТАРІ

  1. і особливо буде використана московська церква і ПОЛЄЗНІ ІДІОТИ які велуться на тимошенко гриценка рабіновича а потім знову МАЙДАН або з нами буде як з татарами в КРИМУ і незрозуміло як цього можуть хотіти ГАЛИЧАНИ які завжди розуміються в політиці

Comments are closed.

-Реклама-
купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні