-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

В Тлумацькому суді обрали голову

-Реклама-spot_img
spot_img

Сьогодні, 21 вересня 2021 року відбулися збори суддів Тлумацького районного суду Івано-Франківської області, на яких, зокрема, розглянуто питання обрання голови суду та судді-спікера. Відповідно до рішення зборів суддів цього ж суду, головою Тлумацького районного суду Івано-Франківської області та суддею-спікером обрано Луковкіну Уляну Юріївну .

Від імені колективу Тлумацького районного суду Івано-Франківської області суддя Лущак Надія Іванівна привітала новообрану очільницю суду, побажавши невичерпної енергії, невпинного руху вперед та плідної праці.

Колектив Тлумацького районного суду Івано-Франківської області щиро вітає новообрану голову суду

“Шановна Уляно Юріївно!
Прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого обрання на високу і відповідальну посаду – голови Тлумацького районного суду Івано-Франківської області!
Переконані, що ваші професійні якості, досвід роботи, енергія і цілеспрямованість будуть завжди стояти на варті інтересів та нашої держави.
Нехай у всіх починаннях Вас супроводжує удача, розуміння та підтримка колег і однодумців, а непроста відповідальна робота приносить задоволення й перемоги.
Нехай ніколи не вичерпується Ваша доброта, відкритість, порядність, толерантність. Бажаємо успіхів і сил на новій посаді та на нелегкому шляху забезпечення верховенства права у країні.
Бажаємо Вам принциповості, наполегливості, великих здобутків на цій відповідальній посаді, а підґрунтям плідної професійної діяльності, нехай буде зміцнення здоров’я та благополуччя”, – йдеться в дописі.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні