-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Франківське наукове містечко «Нова Енергія» святкує п’ятиріччя ФОТО

-Реклама-spot_img
spot_img

Вже 5 рік поспіль Наукове містечко святкує день народження разом з партнерами, учнями, прихильниками у форматі Open Day. І традиційно, Нова Енергія дивуватиме своїх відвідувачів новинкою. Цьогоріч – це нова експозиція у науковому музеї та нова екскурсійна програма під назвою «Фізика та ілюзії».

На свій перший серйозний ювілей «Нова Енергія» підбиває підсумки діяльності. Понад 85 тисяч відвідувачів, з яких більше 50% діти,  проведено майже 2000 наукових екскурсій, майже 800 наукових шоу, 15 освітніх програм за 4 роки (рік пандемії зараховуємо як рік розвитку нашої команди, побудови планів, а також втілення мрій команди – виготовлення нових інтерактивних експонатів до наукового музею).

Наукове містечко використовує STEAM–підхід у навчанні дітей та дорослих. Це цілий комплекс інноваційних заходів, які втілюються щодня, щоб цікаво навчати складним предметам та розвивати у дітей креативність, критичне мислення, кооперацію та комунікацію. Навчити дітей вчитися – цьому навчають тут у формі гри, адже так плекається в дітях любов до навчання.

«Колиска Ньютона», «Людина-батарейка», «Маятник Фуко», «Криві дзеркала», «Хвильовий маятник», «Механічний лабіринт»… Комусь згадався шкільний курс з фізики, а хтось може подумати, що це назви голівудських блокбастерів. Насправді – це назви наших нових інтерактивних експонатів. «Фізика та ілюзії» – ми давно хотіли створити таку експозицію. Пандемія допомогла, дала нам час для цього» – розповідає співзасновник наукового містечка «Нова Енергія», Максим Карпаш.

«Святкувати перший ювілей «Нової Енергії» будемо більшою компанією, адже наша команда виросла і тепер нас 35 – наукових чарівників, мрійників, винахідників, однодумців. Спільні цінності – нас єднають. І така прогресивна команда – головний актив наукового містечка».

- РЕКЛАМА-

«Нова Енергія» –  партнер шкіл, вдале доповнення шкільної програми, в тому числі НУШ. Знання та досвід, який отримують учні та відвідувачі наукового містечка дають змогу впевненіше почувати себе у школі та покращувати успішність дітей та підлітків.

Попереду у наукового містечка багато нових планів, ідей та задумів. Сьогодні «Нова Енергія» святкує ще одну маленьку перемогу, ще один рік та дякує всім партнерам, які підтримують і вірять у команду, працюють з нами у спільних проєктах, дякує всім прихильникам та запрошує відвідувати магічні наукові шоу, наукову школу та нову інтерактивну екскурсійну програму «Фізика та ілюзії».

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Ігор Василик
Ігор Василик
Журналіст, фрілансер. Закінчив факультет журналістики ЛНУ в 2008 році журналістка, власкор регіональних та центральних ЗМІ. Закінчила Києво-Могилянську академію у 2019 році.
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Видалення волосся лазером у Івано-Франківську. Лазерна епіляція у FineLine

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні