-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Топ-5 закладів Івано-Франківська, де готують смачну піцу

-Реклама-spot_img
spot_img

В який ресторан звертатись, якщо хочеться замовити піцу в Івано-Франківську? Наразі існує великий вибір громадських закладів, що надають клієнтам такі послуги. При цьому варто розуміти, що вибір між ними необхідно здійснювати на основі аналізі певних факторів, таких як наявність позитивних відгуків, відповідність меню вашим вподобанням, наявність спеціальних пропозицій та особливості рецептів, що використовуються. В такому випадку в результаті замовлення ви отримаєте дійсно смачну та поживну італійську піцу!

Доставка піци в Івано-Франківську від Монопіцца

Якщо вам потрібна справжня італійська піца, доставка в Івано-Франківську дозволяє її отримати за відносно невеликий проміжок часу. Такі послуги надають наступні дійсно популярні ресторани міста:

  1. Monopizza. Відкрившись в місті зовсім недавно, ресторан зумів швидко завоювати прихильність клієнтів, що люблять свіжі та смачні страви, популярні на адріатичному побережжі.
  2. La П’єц. Ця всеукраїнська мережа закладів громадського харчування готова вас порадувати класичними італійськими рецептами та хорошою якістю приготування.
  3. Пронто Піца. Крім піци, цей ресторан дозволяє замовити та деякі інші страви, котрі можуть бути вам цікавими.
  4. Whitebox Pizza. Цей заклад орієнтується переважно на доставку, яку здійснює за мінімальний проміжок часу.
  5. Viva Italia. У зв’язку з тим, що цей ресторан частіше обслуговує клієнтів на місці, якість доставки в ньому дещо нижча, ніж в інших.

Таким чином, ви завжди маєте вибір, до кого конкретно звертатись за послугами з доставки піци. Вибирайте при цьому ті заклади, котрі мають більше позитивних відгуків від клієнтів. Одним із лідерів в цьому плані є ресторан Монопіца.

- РЕКЛАМА-

Меню ресторану MONOPIZZA

Піца на будинок в Івано-Франківську від ресторану громадського харчування Монопіца — це основна страва закладу, котра має відповідний попит. В меню можна знайти як класичні італійські рецепти, так і ті, в основі котрих — локальні продукти, краще знайомі українцям. До того ж ви завжди можете «створити» свою піцу з різноманітних доповнень. Це дозволяє вам отримати саме те поєднання смаків, яке вам більше до вподоби.

Крім піци, ресторан пропонує до замовлення напої, десерти, фокачо та салати. Ці страви повністю відповідають принципам поєднання італійської кухні та можуть доповнити ваш обід чи вечерю.

СПЕЦІАЛЬНІ ПРОПОЗИЦІЇ від MONOPIZZA

Якщо ви хочете доставку піци, Хмельницький може вас порадувати спеціальними пропозиціями від Монопіца, що дозволяють економити ваші гроші. Серед них наразі діють наступні:

●     мінус 20% від вартості страв з основного меню при замовленні до вашого дня народження;

●     кожна з трьох популярних піц всього за 99 гривень.

Варто відзначити, що знижки не сумуються одна з одною. До популярних піц відноситься Маргарита, Козацька та Піца з куркою і грибами.

Неповторні особливості рецептів MONOPIZZA

Доставка піци в Хмельницький від Монопіца здійснюється за доволі швидкий період часу, завдяки чому страва залишається теплою, потрапляючи в руки клієнту. Для виготовлення коржів використовується лише бездріжджове тісто, основане на спеціальній натуральній заквасці.

Перед приготування всі продукти, що йдуть в начинку, відповідним чином перевіряються. Це дозволяє витримувати прийняті в компанії норми безпеки та якості.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Ігор Василик
Ігор Василик
Журналіст, фрілансер. Закінчив факультет журналістики ЛНУ в 2008 році журналістка, власкор регіональних та центральних ЗМІ. Закінчила Києво-Могилянську академію у 2019 році.
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні