-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

У лісі на Франківщині рятувальники та місцеві жителі шукають заблукалого чоловіка – наразі пошуки безуспішні

-Реклама-spot_img
spot_img

Вчора, 27 вересня, о 20.40 годині, до ДПРЧ-14 м. Косів ГУ ДСНС в області поступило повідомлення від жительки с. Люча Косівського району, про те, що її брат, гр. 1990 р.н., близько 19.00 повідомив по телефону, що заблукав в лісовому масиві поблизу с. Люча Косівського району, після чого на зв’язок з родичами не виходив. Пошуки проведені родичами заблукалого результату не дали. 

О 21.50 для проведення пошуково-рятувальних робіт в лісовому масиві поблизу с. Люча Косівського району залучено ПРВ Косів (5 чол. 1 тех.). Всього до пошуків залучено 24 чол. 2 од. тех, з них 5 чол. 1 од. тех. ГУ ДСНС в області, 3 чол. 1 од. тех ГУ НП в області, 16 чол. місцевого населення, повідомлляє своїх читачів інформаційний ресурс Правда.іф із посиланням на управління з питань цивільного захисту населення ІФ ОДА.

Станом на 06.00 27.09.2021 пошуковими групами обстежено лісовий масив поблизу с. Люча, урочища “Федуцелків”, “Петретин”, частково лісовий масив до присілка “Люча Рушір” особу не знайдено, пошуково-рятувальні роботи тривають. 

- РЕКЛАМА-

З метою нарощення сил в район поруку направлено рятувальників ПРВ Івано-Франківськ та кінологічне відділення з собаками 6 чол., 3 собаки, 1 од. тех. АРЗ СП ГУ ДСНС в області.

Фото ілюстративне 

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету

1 коментар

Comments are closed.

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Видалення волосся лазером у Івано-Франківську. Лазерна епіляція у FineLine

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Азов

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні