-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Франківців кличуть на заняття в школі альпінізму

-Реклама-spot_img
spot_img

З 03 листопада 2021 року в Івано-Франківську стартує навчання в школі альпінізму. Навчання проходитимуть щосереди Пластовій домівці, на вулиці Павлика (2-ий поверх). Час проведення: 19.00 – 21.00 ( інколи +30 хв).

Про це повідомляється на сторінці Школа Альпінізму в соцмережі Фейсбук:

Перша лекція оглядова, говоримо про те, що таке альпінізм і з чим його “їдять” – Ви дивитесь на нас, ми на Вас. Для себе Ви маєте прийняти важливе рішення – чи потрібен Вам альпінізм і чи потрібні Ви альпінізму. Бо може Ваш шлях і душа лежать в площині геть інших видів спорту.

Під час навчань буде ЧОТИРИ тренування на скелелазному стенді в Коледжі Фізичного Виховання! Тренування БЕЗКОШТОВНІ, але ОБОВ’ЯЗКОВІ до відвідування. Кожне тренування триватиме ДВІ години.На тренуваннях вчимося працювати із мотузкою, основам роботи із страхувальними пристроями, пересуванню по простому та складному скельному рельєфу лазінням, спускам та підйомам по мотузці.В ході навчання робимо виїзд в Карпати для здійснення тренувально-залікових сходжень категорії 1Б.На виїзді проводитимуться сніжно-льодові заняття, так що готуйте себе до подолання холоду, снігу і інших природніх катаклізмів))Якщо пощастить і зима буде холодна, то планується виїзд на льодолазіння замерзлим водоспадом.Минулого року пощастило.Лід невід’ємний атрибут класичного альпінізму і зустріти його можна навіть в теплих скельних районах, а отже навички пересування по льоді необхідні.Скельні заняття проводитимемо приблизно в квітні на Довбушах. От тут вже буде весело і важко, може навіть мокро і страшно.

Хто “переживе” весь цей складний навчальний процес буде допущений до складання усного іспиту. Ось це буде найскладніший момент Школи. Скласти іспит з першого разу це подвиг! Навіть на Гору сходити простіше!!!))

ПАМ’ЯТАЙТЕ!!! Альпінізм це НЕБЕЗПЕЧНО! Альпінізм це ДОРОГО! Альпінізм це ДОВГО! Альпінізм це ВАЖКО! Альпінізм це СТРАШНО!

Але це ДУЖЕ “ВЕСЕЛО”!!!

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету

1 коментар

Comments are closed.

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні