-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

У Франківську з’являться нові кільцеві розв’язки

-Реклама-spot_img
spot_img

У Івано-Франківську найближчим часом з’являться нові кільцеві розв’язки, про це під час інтерв’ю повідомив заступник міського голови Михайло Смушак.

“У найближчих планах – збудувати кільце на вул. Набережна ім. В. Стефаника, перед мостом і, відповідно, змінити схему організації дорожнього руху на відрізку від вулиці Набережної до Надрічної з виїздом на міст на вул. Галицьку”

Окрім цього, найближчим часом планується зробити кільцеву розв’язку на перехресті  вулиць  Бельведерська – Південний Бульвар.

“Також у наших найближчих планах зробити кільце на перехресті  вулиць  Бельведерська – Південний Бульвар. На жаль, при проєктуванні вулиці Південний Бульвар на цьому перехресті не було враховано ні кільця, ні світлофорного об’єкту, ми хочемо це виправити. Повноцінне кільце, на жаль, ми вже не зможемо помістити, тому зупинилися на варіанті облаштування малого транспортного кільця.”

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Влада Гнатів
Влада Гнатів
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Азов

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні