-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

ТОП-5 візитівок Микуличина та його околиць від VISIT Ukraine

-Реклама-spot_img
spot_img

Громадська спілка VISIT Ukraine розповіла про принади прикарпатського села Микуличин, які варто відвідати туристам.

У VISIT Ukraine запевняють, що Микуличин одне з наймальовничіших сіл України. Деякі археологічні дослідження свідчать, що люди селились тут ще 40 тисяч років тому, інформує “Галка”.

П’ять візитівок Микуличина та поряд з ним:

- РЕКЛАМА-

– Церква Святої Трійці – збудована у 1868 році за проєктом цісарсько-королівського інженера-архітектора Чайковецького. Сьогодні Троїцька церква має 5 дзвонів, найбільший з них вагою 6 центнерів.

– Водоспад Женецький (або Гук) – 15-метровий однокаскадний красень в оточенні густого лісу.

– Водоспад Пробій – один з найвідоміших карпатських водоспадів. Хоча й знаходиться він у самому серці Яремче, від Микуличина відстань складає всього 9 кілометрів.

– Гуцульська броварня Микуличин – найсмачніше пиво, зварене натуральним способом під власною торговою маркою “Гуцульське”. До речі, можна взяти екскурсію пивоварнею.

– Велика карпатська гойдалка висотою з сосну (що на фото – 48.3994051580754, 24.645020162783382). Звідти відкривається неймовірний краєвид на гори.

Довідково: Всеукраїнська громадська спілка Visit Ukraine – це об’єднання представників туристичної трансформації України.

Наша місія – просування та популяризація українського туризму на внутрішньому та зовнішньому ринках шляхом використання сучасних та потужних інструментів інформаційної політики. Сталий розвиток галузі й збільшення кількості відвідувачів.

Наша головна ціль – заохотити іноземних та українських туристів подорожувати Україною, а також надати актуальну інформацію щодо правил безпечного та комфортного перетину державного кордону та перебування в країні. Ми співпрацюємо з усіма підрозділами законодавчої та виконавчої влади. Представники спілки входять до експертних груп та дорадчих органів.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Ігор Василик
Ігор Василик
Журналіст, фрілансер. Закінчив факультет журналістики ЛНУ в 2008 році журналістка, власкор регіональних та центральних ЗМІ. Закінчила Києво-Могилянську академію у 2019 році.
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні