-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Чи можна з тваринами у комунальний транспорт Івано-Франківська?

-Реклама-spot_img
spot_img


В КП “Електроавтотранс” розповіли, чи можна з домашніми улюбленцями у громадський транспорт чи ні, та чи треба платити за них чи можна перевозити безкоштовно.

В КП пояснюють, що пасажири мають право перевозити безоплатно при собі дрібних домашніх тварин (собак малих порід, котів, птахів, кроликів, шиншил, хом’яків, щурів тощо), які не становлять небезпеки іншим. 

Тварини мають бути у спеціальних ємностях (клітка, контейнер, ящик, кошик, цупка сумка із водонепроникним абсорбуючим дном), що унеможливлюють пошкодження чи забруднення транспорту.

- РЕКЛАМА-

Перевозити їх можна безоплатно:

на місцях, передбачених для розміщення ручної поклажі 

на руках у власника/ці-пасажира/ки

під місцями для сидіння, біля ніг власника/-ці тварини.

Також пасажири мають право перевозити безоплатно собак середніх і великих порід (вище 45см в холці, не більше однієї тварини). Обов’язково має бути намордник та короткий повідок (ланцюжок або ремінна прив’язка). А ще – водій має право перевірити документи на тварину.

“Зауважимо, що транспортування тварин у громадському транспорті здійснюється з дозволу водія та за умов дотримання громадського порядку, чистоти і безпеки. Якщо так сталося, що тварина пошкодила, забруднила майно «Електроавтотрансу» або ж інших пасажирів, то власник тварини має відшкодувати вартість або самотужки прибрати за твариною. Забороняється! Транспортування інших тварин, зокрема рептилій, павуків, жуків або свійських тварин”,- кажуть в Електроавтотрансі.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Влада Гнатів
Влада Гнатів
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Видалення волосся лазером у Івано-Франківську. Лазерна епіляція у FineLine

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні