-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Будівлю у середмісті Франківська знову виставили на аукціон

-Реклама-spot_img
spot_img

Нежитлові приміщення в Івано-Франківську загальною площею 933,6 кв.м знову виставили на аукціон з продажу. Про це повідомили в Департаменті комунальних ресурсів Івано-Франківської міської ради.

За відповідне рішення про приватизацію комунального об’єкта, що знаходиться за адресою вул. Дністровська, 26, напередодні проголосували депутати міської ради. Торги відбудуться 22 жовтня, а початкова ціна реалізації лоту становитиме понад 11 млн гривень.«На жаль, минулого разу на торгах нам не вдалось реалізувати комунальний об’єкт, так як не знайшлось потенційних покупців. Офісні приміщення у середмісті Івано-Франківська виставляємо на продаж знову. Це – комерційно привабливий об’єкт. Оголошення про проведення торгів сьогодні опублікували у системі Prozorro. Sale. Аукціон з приватизації плануємо провести наприкінці жовтня», – зазначив директор Департаменту комунальних ресурсів Ігор Гриненько.

За інформацією профільного структурного підрозділу міської ради, до приватизації пропонується приміщення першого поверху площею 17,5 кв.м, другого поверху – 502,2 кв.м, третього поверху – 308,6 кв.м та приміщення четвертого поверху – 105, 3 кв.м.

- РЕКЛАМА-

Зазначимо, що Івано-Франківська міська рада звернулася до Господарського суду Івано-Франківської області з позовом до Спільного українсько-канадського підприємства «МБЕРІФ-БІЗНЕС-ЦЕНТР» про усунення перешкод Івано-Франківській міській раді в користуванні нерухомим майном – нежитловими приміщеннями загальною площею 502 кв. метри, які перебувають в оренді цього центру.

Крім того, земельна ділянка під будівлею перебуває в оренді приватного підприємства.

Нагадаємо, що раніше міська рада виставила цю будівлю на аукціон за стартовою ціною 11,27 млн. гривень. Однак, бажаючих придбати об’єкт не знайшлося.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні