-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

З Івано-Франківська, до лав ЗСУ, відправили першу цієї осені партію призовників ФОТО

-Реклама-spot_img
spot_img

6 жовтня 2021 року в Івано-Франківському міському центрі комплектування та соціальної підтримки відбулася перша відправка призовників на строкову військову службу. Для подальшого проходження служби призовники відправлені в військові частини десантно-штурмових військ, військову службу правопорядку та частини центрального підпорядкування Сухопутних військ Збройних Сил України. Перед відправкою на строкову військову службу всіх призовників було протестовано щодо наявності захворювання на COVID-19 методом експрес-тестування, повідомляє Івано-Франківський міський ТЦК та СП.

Військовий комісар Івано-Франківського міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки полковник Ігор Сорокопуд проінформував призовників та їх батьків про переваги проходження строкової військової служби, а також наголосив, що призовники які призвані на строкову військову службу відповідно до рішення Ради національної безпеки і оборони України в зоні операції об’єднаних сил військову службу не проходять. Побажав юнакам з честю виконувати почесний обов’язок громадянина України!

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Влада Гнатів
Влада Гнатів
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні