-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Купи сміття та часті прориви труб: франківці скаржаться на комунальників, які тривалий час не наводять лад у підвалах ФОТО

-Реклама-spot_img
spot_img

Мешканці франківської багатоповерхівки скаржаться на бездіяльність комунальників.

Про купи сміття, часті прориви труб у підвалі будинку розповів Микола Вадимович Воробйов.

“Що таке комфортний дім?
Я живу в будинку номер 11 по вул.Ю.Целевича.
25 жовтня 2020 року в черговий раз( за 3 роки мого проживання тут в 4 раз) люди без постійного місця проживання підпалили наш підвал (нижче буде детальніше). В результаті підпалу прорвало водяну трубу на що я 25.10.2020р повідомив теплий дім-тоді ще .Майже рік з неї лило і всім все рівно. Рік часу !!!!!
Ми власними силами жителів будинку поприбирали підвал, встановили захисні решітки та замки на двері. 450 мішків мусору було назбирано. 450!!!Ще раз 450 мішків мусору. Ніхто тут ніколи не прибирав. В розмові з оператором комфортного дому я зрозумів що нам після прибирання навіть не можуть допомогти з вивозом мусору який ми прибрали вперше за 30 років – 30 років це не входило в абонплатиу напевно(це до всіх обслуговуючих компаній даного будинку). Ще прийшли нам порахувати скільки буде коштувати заміна водяної внутрішньобудинкової мережі. І??? І вже великий проміжок часу нам не можуть показати даний кошторис, щоб ми погодили його. Просто комфортному дому наплювати що 30 років в підвалі не прибирали, рік часу тече труба в підвалі, бомжі щоквартально підпалюють будинок, ліфт раз через раз працює, коли робили благоустрій території про будинок 11 забули”, – йдеться в повідомленні.

Так це сталось вчора ліквідували витік.

  1. Прошу людину відповідальну за даний будинок – управителя в комфортному домі зняти або поміняти її та нагородити її доганою за неналежне виконання обов’язків.
  2. Дати людям-мешканцям ознайомитися з кошторисом по заміні водопровідної труби в підвалі.
  3. Порахувати втрати води з 25.10.2020 по 08.10.2021р та виплатити їх КП ІФВЕТП (оскільки про витік з неї я повідомив 25.10.2020)- не в рахунки мешканцями врахувати, а з рахунку комфортного дому оплатити через їхню халантність.
  4. Обстежити автоматику ліфта. Якщо немає можливості полагодити тоді міняти його або виключити обслуговування ліфта з абонплати.
  5. Повідомити жителів коли планується благоустрій придомової території та ознайомити нас з повним спектром послуг та зобов’язань які надає обслуговуюча компанія.
    Дякую. Просимо допомогти. Можливо через інтернет вийде заставити їх зашевелитися. Бо як говориться – зима близько.
Купи сміття та часті прориви труб: франківці скаржаться на комунальників, які тривалий час не наводять лад у підвалах ФОТО

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Азов

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні