-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

У Франківську замість молодого деревця з’явився новий сітілайт ФОТОФАКТ

-Реклама-spot_img
spot_img

У Івано-Франківську по вулиці Коновальця замість молодого деревця з’явився новий сітілайт, про це у соціальній мережі Фейсбук повідомив Yuriy Chaban.

“На цьому місті (вул. Коновальця, поруч з пам’ятником Коновальцю) завжди росла липа (як і далі вздовж вулиці). Але дерево зламали. Небайдужі висадили нове молоде деревце (це чітко видно на фото, як було). Та і йому не судилося вижити.Поки що не встановлені вандали стерли деревце з лиця землі, заклали бруківкою лунку дерева, уявляєте собі!!!, встановили рекламне одоробло посеред тротуару, ускладнивши людям рух хідником, створивши умови для відволікання уваги водіїв перед пішохідним переходом біля школи (ліцей 21) та зменшивши оглядовість ділянки дороги та тротуару.А для чого нам дерева, нє? У нас же ніяких проблем з чистотою повітря та екологією вцілому! Давайте вже викорчуємо всі липи біля Коновальця і закладемо лунки дерев рекламними щитами?!Більше білбордів-монстрів і сіті-лайтів-спотикачів!”.-йдеться у дописі.

У Франківську замість молодого деревця з'явився новий сітілайт ФОТОФАКТ

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Влада Гнатів
Влада Гнатів
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Азов

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні