-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Де у м. Івано-Франківськ швидка доставка піци – огляд закладів

-Реклама-spot_img
spot_img

Більшість піцерій Івано-Франківська пропонує вигідні умови доставки. Але тільки деякі можуть похвалитися оперативною роботою кур’єрів. Оптимальний варіант – замовити піцу в Івано-Франківську через сайт Monopizza.

Умови доставки в піцеріях Івано-Франківська

Часто швидкість відіграє вирішальну роль при виборі закладу. Саме оперативність кур’єра дозволяє забезпечити клієнтів не просто свіжою, а гарячою і смачною піцою. Проте, увагу варто звернути й на інші критерії:

  • мінімальна сума замовлення для оформлення;
  • розподіл областей міста на кольорові зони;
  • умови доставки в залежності від адреси.

Оптимальну роботу кур’єрської служби пропонує ресторан «Монопіцца». Обмеження за вартістю замовлення збігається із середньою ціною страви. До того ж, доставка по місту працює безкоштовно незалежно від адреси.

- РЕКЛАМА-

Ресторан Monopizza: оперативна доставка справжньої італійської піци

Невероятные факты про пиццу

Заклад пропонує найкращу піцу в Івано-Франківську. У меню присутні як уже цілком звичні варіанти начинки, так і незвичайні італійські поєднання.

Доступні способи оплати:

  • Готівковий розрахунок. Кур’єру при отриманні замовлення або в закладі.
  • Банківська картка Visa і MasterCard. На сайті або кур’єру. Бажано заздалегідь повідомити менеджера про безготівковий розрахунок, щоб кур’єр захопив термінал.

Період роботи Monopizza – з 10:00 до 22:00. Безкоштовна доставка можлива при оформленні замовлення на суму понад 150 гривень. Середній період очікування по місту не перевищує 30 хвилин, у віддалені райони Івано-Франківська дорога займає до години.

При бажанні забрати їжу можна і самостійно – за адресою ресторану: вул. Січових Стрільців будинок 10. Крім того, «Монопіцца» надає послугу виїзду кур’єра у зазначений час.

Піцерія Pronto Pizza: швидка доставка в «зеленій» зоні

Мережа Pronto Pizza не може похвалитися широким асортиментом. На сайті доступний конструктор, що дозволяє підібрати власний варіант начинки.

Оперативність доставки залежить від місцезнаходження замовника від піцерії Pronto.

Ресторан 7БА ​​- піца і суші

Кур’єрська служба Simba працює з 11:00 до 23:00. Для оформлення безкоштовного виїзду за адресою необхідно зібрати замовлення на певну суму:

  • в межах міста – від 150 гривень;
  • по передмістю – не менше 300 гривень.

Способи оплати:

  • готівкою;
  • банківською картою;
  • Apple або Google Pay.

В асортименті закладу 7БА доступна не тільки піца, а й суші. Період очікування кур’єра складає приблизно 30-60 хвилин. При цьому заклад намагається заохочувати самовивезення, надаючи символічні знижки тим, хто забирає замовлення самостійно.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Ігор Василик
Ігор Василик
Журналіст, фрілансер. Закінчив факультет журналістики ЛНУ в 2008 році журналістка, власкор регіональних та центральних ЗМІ. Закінчила Києво-Могилянську академію у 2019 році.
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні