-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Шість кроків до ефективного навчання вдома

-Реклама-spot_img
spot_img

У всіх учнів є потенціал і вони можуть удосконалюватися з практикою – наш інтелект нефіксований та необмежений. Ви можете допомогти своїм учням зрозуміти це та розвинути установку на зростання, яка допоможе їм зрозуміти цінність навчання. Школа є одним із основних джерел знань, але й батьки повинні знати та розуміти усю важливість їхньої участі у навчальному процесі. Тому ми виділили основні кроки до ефективного навчання, де батьки можуть посприяти цьому.

1. Батькам потрібно кожен день планувати та виділяти певний час для занять із дитиною, щоб навчання було ефективним.

2. Займайтеся  із дитиною від 30 до 40 хвилин, а потім зробіть 5-хвилинну перерву. Регулярні перерви освіжають  розум, так що ваш учень зможе краще концентруватися, швидше закінчувати й  більше запам’ятовувати.

- РЕКЛАМА-

3. Нове навчання ґрунтується на тому, що ми вже знаємо, тому, як батьки, ви повинні допомогти дітям згадати та  з’єднатися з тим, що вони вже знають по темі, перш ніж почнете вкладати щось нове.

4. Презентація. Навчання відбувається  краще всього, коли є баланс між підходом до загальної картини й підходом до дрібних деталей, тому можна використовувати і те, і інше у навчанні. До того ж, робоча пам’ять обмежена, тому найкраще, коли ви хочете навчити чомусь новому дитину, потрібно це подавати короткими фрагментами.

5. Зворотний зв’язок – важлива частина навчального процесу. Це означає, що ви  можете  перевірити, чи правильно вчиться дитина й що їх мозок створює правильні зв’язки. Зворотній зв’язок може бути усний або письмовий, але він повинен включати в себе те, що правильно, а що вимагає поліпшення. 

6. Усе вивчене потрібно повторювати часто, адже повторення допомагає зберегти довготривалі спогади.  Батьки можуть використовувати різні методи, поєднуючи це навіть із повсякденними справами. 

Дуже часто батьки вимагають від дітей більше хороших оцінок, аніж конкретних знань. А коли дитина запрограмована на отримання хорошої оцінки, тоді про суть самого навчання вона забуває.

Учні Атмосферної школи, https://www.atschool.com.ua/,  можуть вчитися за окремою системою набору балів, де знання є пріоритетом, а не конкретні оцінки. Такий формат дистанційної освіти підійде тим, хто хоче самостійно управляти своїм розкладом, поєднуючи його з хобі, спортивною кар’єрою або іншими особливостями способу життя. 

Спробувати демо-версію дистанційної освіти можна безкоштовно за посиланням: https://study.atschool.com.ua/login/signup.php

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Ігор Василик
Ігор Василик
Журналіст, фрілансер. Закінчив факультет журналістики ЛНУ в 2008 році журналістка, власкор регіональних та центральних ЗМІ. Закінчила Києво-Могилянську академію у 2019 році.
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Видалення волосся лазером у Івано-Франківську. Лазерна епіляція у FineLine

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Азов

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні