-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

У Франківську взяли під варту “соцпрацівниць”, які обікрали пенсіонерів на 420 тис. гривень

-Реклама-spot_img
spot_img

За процесуального керівництва окружної прокуратури міста Івано-Франківська повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід двом жінкам, яких підозрюють у крадіжках і шахрайствах (ч. 3 ст. 185, ч. 2 ст. 190 КК України).

У суботу, 23 жовтня, суд задовольнив клопотання органів досудового розслідування щодо обрання підозрюваним запобіжного заходу у виді тримання під вартою, інформує Правда ІФ з посиланням на  “Вікна” 

За даними слідства, зловмисниці обкрадали та виманювали кошти вжителів Івано-Франківська. Вони представлялись соціальними працівниками, пред’являючи підроблені посвідчення, та пропонували обміняти гроші «старого» зразка на «новий» або ж написати заяву про отримання соціальної допомоги. Пізніше потерпілі з’ясовували, що їх ошукали, а обміняні купюри є сувенірною продукцією.

- РЕКЛАМА-

За попередніми даними, зловмисниці заволоділи коштами на понад 400 тис. гривень.

Шахрайкам загрожує до шести років ув’язнення.

Раніше йшлося, що поліцейські встановили, що мешканки Дніпропетровської області 23 та 38 років у червні приїхали до Івано-Франківщини. За цей період вони вчинили 11 кримінальних правопорушень. Майже в усіх випадках потерпілі — люди похилого віку.

У шести випадках затримані скоїли з помешкань потерпілих крадіжки золотих виробів та грошей. У своїй злочинній діяльності зловмисниці заволоділи близько 420 тис. гривнями потерпілих.

Поліцейські оперативно затримали групу шахрайок на одній із вулиць обласного центру після скоєння чергового злочину.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Петро Якимчук
Петро Якимчук
Журналіст, фрілансер. Інформаційний оглядач інтернет-ресурсу Правда іф. Закінчив економічний факультет ПНУ.
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні