-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

У Франківську запустили 34 котельні

-Реклама-spot_img
spot_img

Станом на ранок 25 жовтня 34 котельні ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» запущені в роботу, інформує пресслужба підприємства.

Ще у суботу, 23 жовтня, запрацювала котельна на вул. Дорошенка, 28а, що подає теплоносій до житлового масиву «БАМ» та житлових будинків вул. Довженка. У неділю, 24 жовтня, були виведені додаткові бригади на котельню, що розташована на вул. Дорошенка, 28а для налагодження роботи будинкових систем (розповітрення та зварювальних робіт).

В стані запуску перебуває котельня, що на вул. Шевченка, 14 у селі Радча.

- РЕКЛАМА-

Нагадаємо, на балансі ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» перебуває 35 котелень.

Як повідомляє начальник Аварійно-диспетчерської служби підприємства Ігор Мельник, за минулі вихідні працівники служби зафіксували 118 заявок. Тематика наступна: 29 – витоки теплоносія, 89 – не гріють батареї опалення. До 9 житлових будинків перекрито подачу теплоносія через пориви внутрішньобудинкових систем.

Також теплокомуненерго звертається до власників квартир, що розташовані на верхніх поверхах багатоквартирних житлових будинків, з проханням розповітрювати батереї.

«Можуть утворюватися повітряні корки, які стримуватимуть циркуляцію теплоносія, що ставатиме причиною холодних стояків і приладів обігріву в квартирах. Для того щоб уникнути цієї ситуації, просимо квартиронаймачів, у яких встановлені спускники повітря (крани Маєвського), випустити повітря з мережі», – йдеться в повідомленні.

Про випадки пошкодження внутрішньобудинкової системи та витікання води мешканців багатоквартирних житлових будинків просять повідомляти Аварійно-диспетчерську службу за телефоном 15-82, (0342) 56-47-82 (цілодобово).

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні