-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

У Франківську розпочали капітальний ремонт вулиці Вербицького ФОТО

-Реклама-spot_img
spot_img

«Брати» зазнають змін! Стартував ремонт на вулиці Михайла Вербицького. Управління капітального будівництва взялася за вулицю, що не ремонтувалася 30 років. Тож крім робіт у парку, доводять до ладу і підхід до нього.

Про це йдеться на сайті міського голови Івано-Франківська Руслана Марцінківа.

– Думала, вже в тому житті не дочекаюся! Не віриться, що моє місто стає таке гарне! – каже пані Надія Вербинець, яка постійно бігає цією вулицею.

- РЕКЛАМА-

Ведучий інженер виробничо-технічного відділу Управління капітального будівництва Ярослав Кузик розповідає:

– Плануємо спрофілювати саму вулицю, виставити бордюри з двох сторін. І з однієї сторони облаштуємо тротуар плиткою-шестіркою. Сама проїзна частина буде в асфальтобетоні, будуть виставлені дощеприймальні решітки, – говорить він.

Уже роблять дощеприймальні колодязі, профілювання дороги та встановлення бордюрів. Після цього перейдуть до стелення асфальтобетону. Загалом довжина вулиці сягає 350 метрів, а її ширина – 6 метрів. Тобто загалом оновлять площу понад 2000 м2.

– Ще одна вулиця в Івано-Франківську стане гарною! Цього року програма ремонту доріг включає з одного боку ті, що виграли у Бюджеті участі, а з другого – ті, що ми внесли в список згідно з тим, як часто на люди писали, зверталися з проханням ремонту. За цим списком 30 доріг в Івано-Франківську відремонтовано або в стадії ремонту. Надіємося, що до кінця цього року цю вулицю завершать. Вперше за 30 років! – коментує міський голова Руслан Марцінків.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Влада Гнатів
Влада Гнатів
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні