-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

У Івано-Франківську виник конфлікт між медиками людьми, які хотіли отримати щеплення. Довелося викликати поліцію

-Реклама-spot_img
spot_img

Вчора, 29 жовтня, в ТРК “Панорама PLAZA” склалася конфліктна ситуація між медиками та людьми, які хотіли провакцинуватися.

За словами медиків люди заблокували роботу лікарів з погрозами.

“Незважаючи на те, що Центр вакцинації працює до 20.00 згідно графіку, бажаючі вакцинуватись заблокували медиків з погрозами не випустити, поки не повакцинують всіх до останнього відвідувача. Після численних перемовин з бажанням залагодити конфлікт, завдяки втручанню працівників Національної поліції, ситуацію станом на зараз вичерпано, медики допрацювали свою зміну. Звертаємось до мешканців та гостей міста: медичні працівники працюють для Вас та з Вами, але вони є звичайними людьми, мамами, дочками та дружинами. І, подекуди, просто втомленими і запрацьованими, людьми. Такими ж, як і Ви всі. Вони мають свої обов’язки та графіки роботи, згідно з якими і працюють. Тільки на основі культурного, виваженого та взаємоповажаючого спілкування і співпраці можна досягти успіху та позитивного результату в любій роботі, в тому числі, масовій вакцинації. Дякуємо працівникам Національної поліції за оперативність, виваженість та допомогу! Поважаймо один одного! Вакцинуймось вчасно, коли рекомендують МОЗ, ДОЗ, УОЗ та Ваш сімейний лікар та розуміймо, що до того лікаря ще не один раз доведеться звернутися з багатьох питань”, – написали на сторінці Заклад Медичний.

- РЕКЛАМА-

Натомість, журналісти одного з франківських видань написали, що причиною обурень серед франківців було те, що закінчилася вакцина.

“Особисто був на місці, останній людині вкололи вакцину о 19.15. і все, вакцина закінчилася. А не час роботи пункту!тому люди обурилися лише через те, що їх не попередили завчасно, аби чергу не займали більше людей, ніж є вакцини на місці. От і все. Бо не менш ніж 70 людей чекали 2-3 години в черзі. Хоча могли зразу знати, що марно. В черзі з розумінням поставилися до роботи бригади, а от до організації роботи – ні”, – написав Роман Турій.

Нагадаємо, що у Івано-Франківську є кілька центрів масової вакцинації. А сьогодні, ще один пункт вакцинації відкриють в ІФНМУ.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні