-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

У Рогатинській громаді запрацювала перша поліцейська станція ФОТО

-Реклама-spot_img
spot_img

У Рогатинській ТГ першу поліцейську станцію відкрили у селі Верхня Липиця. Відтепер про безпеку жителів громади на цій території дбатиме старший дільничний офіцер поліції Олег Щепанчук, який трудиться у правоохоронних органах упродовж 10 років, пише ПІК з посиланням на Рогатинську міську раду.

Поліцейська станція обслуговуватиме 21 населений пункт, з кількістю жителів 6,5 тис. осіб. А її створення та відкриття стало можливим завдяки спільним зусиллям поліції Івано-Франківщини та Рогатинської громади.

85be3a29a14c48d scaled
d577d809a129e52 scaled

Зокрема, місцева влада створила комфортні умови для виконання функціональних обов’язків працівників станції, подбавши про ремонт приміщення (двох кімнат) та забезпечивши його меблями. А Головне управління Нацполіції в Івано-Франківській області виділило для роботи службове авто. Адже територія обслуговування станції велика й дільничному офіцеру необхідно оперативно реагуватимуть на звернення громадян.

- РЕКЛАМА-
f55552ff476d0f0 scaled

15 листопада відбулося відкриття станції. На добрий початок роботи приміщення поліцейської станції освятив настоятель Храму Різдва Пресвятої Богородиці с. Верхня Липиця отець Зіновій Баланда.

9e2f4cca5161ed0 scaled
-РЕКЛАМА-

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні