-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Рятувальники всю ніч шукали заблукалого в Карпатах 80-річного дідуся

-Реклама-spot_img
spot_img

Цілу ніч блукав у лісі Мукачівського району 80-річний чоловік. Про це Суспільному 19 листопада розповіла речниця ДСНС на Закарпатті Наталія Батир.

За її словами, 18 листопада рятувальникам про зникнення повідомив син заблукалого близько 20:30. Житель Києва відпочивав у санаторії в селі Карпати та вирішив піти на прогулянку в ліс. Коли він зрозумів, що не може знайти дороги назад, зателефонував сину.

На пошуки вирушили три відділення рятувальників, кінологи-поліцейські та працівники санаторію. Вони були на зв’язку із чоловіком, таким чином змогли скоординувати його, куди потрібно йти. 19 листопада об 11:40 турист самостійно вийшов до села Сусково.

- РЕКЛАМА-

“Чоловік зайшов до найближчого закладу харчування, та повідомив працівників про дану ситуацію. Останні ж (працівники кафе, — ред.) зателефонували до санаторію, та повідомили їх про те, що заблукалий турист знаходиться у їхньому закладі”, — розповіла речниця.

Звідти, за словами Батир, дідуся доставили до санаторію. Медичної допомоги чоловік не потребував. Він був у задовільному стані.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Видалення волосся лазером у Івано-Франківську. Лазерна епіляція у FineLine

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні