-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Судитимуть контрабандиста-авіатора, на перехоплення якого піднімали в небо франківські винищувачі ВІДЕО

-Реклама-spot_img
spot_img

Мешканець Коломиї здійснив виліт на знятому з експлуатації Ан-2. Причому з території незареєстрованого злітно-посадкового майданчика.

Окрім цього горе-пілот не погодив повітряний маршрут, як це вимагає законодавство. Відтак його вчинок міг спровокувати зіткнення з іншими літаками, руйнацію інфраструктури внаслідок можливого падіння через несправність чи невміле управління, пише ТРК “Вежа”. Оцініть

За даними СБУ, політ біплана зафіксувала українська ППО, коли той взяв курс у бік державного кордону на території Чернівецької області. Інформація про цей політ в органах обслуговування повітряного руху була відсутня. Літак не подавав обов’язкових сигналів розпізнавання, а екіпаж не виходив на зв’язок. Відтак цей інцидент класифікували як порушення державного повітряного простору. Задля перехоплення порушника підняли у повітря екіпаж винищувача МіГ-29 .

- РЕКЛАМА-

Окрім зазначеного, зловмисник порушив ще цілу низку інших авіаційних норм, які регулюють безпеку повітряного простору. Наразі йому повідомлено про підозру за ст. 281 (порушення правил повітряних польотів) Кримінального кодексу України.)

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Ігор Василик
Ігор Василик
Журналіст, фрілансер. Закінчив факультет журналістики ЛНУ в 2008 році журналістка, власкор регіональних та центральних ЗМІ. Закінчила Києво-Могилянську академію у 2019 році.
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні