-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Франківець намагався незаконно ввезти до України годинники вартістю в понад 2 мільйони гривень

-Реклама-spot_img
spot_img

21 грудня 60-річний мешканець Івано-Франківська, повертався з Великої Британії до України рейсом «Лондон – Львів» з приватної поїздки. Про це йдеться на сторінці Львівської митниці у Facebook.

«В аеропорту «Львів» для проходження митного контролю він обрав смугу руху «зелений коридор», а на запитання співробітників митниці відповів, що не має з собою товарів для декларування. Після цього громадянину запропонували пред’явити ручну поклажу та багаж для митного огляду, де і виявили 10 чоловічих та жіночих годинників відомих марок «BREGUET 2303», «PATEK PHILIPPE GENEVE», «HUBLOT», «ROLEX» та інші. Орієнтовна вартість виявленого – 2,6 млн грн, що значно перевищує неоподатковувану норму переміщення через митний кордон України», – повідомили у Львівській митниці.

Стосовно громадянина складено протокол за ознаками порушень митних правил, передбачених ст. 471 Митного кодексу України.

Товар вилучено, його точну вартість встановлять експерти. Справу скерують до суду.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Видалення волосся лазером у Івано-Франківську. Лазерна епіляція у FineLine

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Азов

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні