-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

У Галичі триває виготовлення генерального плану міста

-Реклама-spot_img
spot_img

У Галичі під керівництвом міського голови Олега Кантора відбулася наради, під час якої обговорили  стан виготовлення генерального плану міста.

Про це повідомляє Ратуша з посиланням на пресслужбу Галицької міської ради.

Генплан – є одним з найважливіших документів, який визначає розвиток Галича, тому нам необхідно активізувати роботу щодо завершення даної містобудівної документації, – наголосив Олег Кантор.

У Галичі триває виготовлення генерального плану міста

Міський голова нагадав, що розроблення генплану було розпочате ще у 2017 р. За цей час зібрано вихідні матеріали, необхідні для написання відповідних розділів, які направлено виконавцям.

- РЕКЛАМА-

У 2021 р. неодноразово проводилися наради щодо розгляду пропозицій та усунення зауважень до розроблення містобудівної документації.

Особливістю Галича є те, що це – історичне місто. Воно разом із селами Крилос та Шевченкове входить до списку історичних населених місць України, затвердженого Кабінетом Міністрів України у 2001 р., а тому вимагає наявності єдиного історико-архітектурного опорного плану, – йдеться у повідомленні.

У Галичі триває виготовлення генерального плану міста

При попередньому представленні, яке відбулося влітку минулого року, спеціалістами міської ради та залученими фахівця було виявлено істотні розбіжності з існуючими межами в натурі, а тому до виконавців сформовано ряд зауважень щодо виправлення помилок.

Експертними думками з цього приводу поділилися присутні на нараді Наталя Лисаківська – представник Управління містобудування та архітектури ОДА, Леонід Онищенко – начальник відділу інфраструктури, містобудування та архітектури та ЖКГ РДА, Роман Андрусишин – архітектор (м. Львів), Роман Могитич – кандидат архітектурних наук, доцент кафедри реставрації архітектурної та мистецької НУ «Львівська політехніка», Ігор Крет – архітектор, представники НЗ «Давній Галич» на чолі з генеральним директором Володимиром Олійником.

За результатами наради прийнято рішення ініціювати додаткову зустріч з проєктантами для усунення недоліків та висловлених зауважень. За умови досягнення консенсусу рекомендувати винести генплан на громадське обговорення.

У Галичі триває виготовлення генерального плану міста

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Влада Гнатів
Влада Гнатів
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету

1 коментар

Comments are closed.

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні