-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Сенат США одноголосно визнав путіна військовим злочинцем

-Реклама-spot_img
spot_img

Сенат США, як стало відомо 15 березня, схвалив резолюцію щодо Володимира Путіна. У документі російського диктатора фактично визнано військовим злочинцем.

Джерело: Associated Press

Путін – військовий злочинець

У Сенаті США 15 березня пізно ввечері ухвалили примітну резолюцію, причому одноголосно (з цілковитою підтримкою обох партії – демократів та республіканців). У документі мовиться, що:

- РЕКЛАМА-
  • Сенат рішуче засуджує “насильство, військові злочини, злочини проти людства”, які здійснюють російські війська під керівництвом Володимира Путіна в Україні.
  • Сенатори також закликають міжнародні кримінальні суди розслідувати злочини Путіна, його ради безпеки та військових командирів.

Ці звірства заслуговують на розслідування як воєнні злочини,
– сказав лідер більшості Сенату Чак Шумер.Зауважимо, резолюція Сенату – не закон. Але є значним виявом тиску законодавців на адміністрацію президента Джо Байдена, щоб той став на ще жорсткішу позицію проти агресії Путіна.

-РЕКЛАМА-

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Ігор Василик
Ігор Василик
Журналіст, фрілансер. Закінчив факультет журналістики ЛНУ в 2008 році журналістка, власкор регіональних та центральних ЗМІ. Закінчила Києво-Могилянську академію у 2019 році.
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні