-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Деморалізація колосальна: російський окупант здав танк за винагороду українським солдатам

-Реклама-spot_img
spot_img

Російський солдат здав українським військовим танк за винагороду, про це розповів радник міністра внутрішніх справ України Віктор Андрусів.

Національна поліція вже кілька тижнів ідентифікувала телефони, якими користуються росіяни в Україні. Це українські номери. На ці номери МВС України регулярно надсилає повідомлення з інструкцією, як здатись в полон та здати техніку.

«Кілька днів тому нам зателефонував “Міша”. Ми передали інформацію про нього до ГУР МО. Йому визначили місце куди під’їхати. Він під’їхав. З дрона переконались, що він сам і це не засідка. Після цього спецназівці його затримали. Виявилось, що з екіпажу танку залишився він один, решта втекли додому», — розповідає Андрусів.

Сенсу продовжувати воювати окупант не бачив. Додому повернутись також не міг, оскільки командир пригрозив, що розстріляє і спише на бойові втрати.

«Міша розповів, що їсти практично не залишилось, управління військами хаотичне і практично відсутнє. Деморалізація колосальна», – йдеться у дописі Андрусіва.

«Що з Мішою? Міша отримав дуже комфортні умови утримання. Він також отримає 10 тисяч доларів по завершенню війни і можливість податись на громадянство. До завершення війни він проживатиме в комфортних умовах з телевізором, телефоном, кухнею і душем. Так, що “русские сдаются”. Ще й з технікою», – написав радник глави МВС.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Азов

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні