-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

На московії розповіли за яких умов вони можуть застосувати ядерну зброю

-Реклама-spot_img
spot_img

Речник президента Росії Дмитро Пєсков назвав умову, за якої РФ застосує ядерну зброю, проте, за його словами, не збирається цього робити у війні з Україною.

Про це Пєсков заявив в інтерв’ю американському телеканалу PBS, цитує Українська правда.

 “У нас немає сумнівів у тому, що всі цілі нашої спецоперації в Україні будуть виконані. За будь-якого розвитку подій (на Україні – ред.) причин застосовувати там ядерну зброю немає”.

“Ніхто не розглядає питання про застосування ядерної зброї, і навіть саму ідею про її застосування”.

Пєсков спростував твердження журналіста про те, що Путін, оголошуючи про спецоперацію, нібито сказав, що Росія застосує ядерну зброю у разі втручання у конфлікт третіх країн.

“Я так не думаю. Він (Путін – ред.) попередив, про те, що не треба втручатися. Якщо ж таке станеться, то у нас є засоби та можливості для того, щоб цьому запобігти і покарати тих, хто спробує”, – сказав він.

- РЕКЛАМА-

Пєсков, говорячи про ядерну доктрину РФ, нагадав, що Росія “може і застосовуватиме ядерну зброю, лише якщо потрібно ліквідувати загрозу самому існуванню Росії”.

При цьому він додав, що “необхідно розділяти спецоперацію в Україні та існування держави”.

Нагадаємо: Заступник посла Росії в ООН Дмитрій Полянський заявив, що Росія зберігає за собою право використовувати ядерну зброю, якщо країну “спровокує” НАТО.

-РЕКЛАМА-

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Ігор Василик
Ігор Василик
Журналіст, фрілансер. Закінчив факультет журналістики ЛНУ в 2008 році журналістка, власкор регіональних та центральних ЗМІ. Закінчила Києво-Могилянську академію у 2019 році.
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Видалення волосся лазером у Івано-Франківську. Лазерна епіляція у FineLine

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні