-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Втрати орків колосальні: лише в одній бригаді відспівали 200 десантників за день

-Реклама-spot_img
spot_img

Російські окупаційні війська зазнають колосальних втрат на війні, яку планували швидко виграти. Так 28 березня лише в одній десантно-штурмовій бригаді поховали орієнтовно 200 службовців.

Джерело: Генштаб ЗСУ

Також впадають у крайності з технікою

Мовиться про масове прощання із вибитими в пункті постійної дислокації 83-ї окремої десантно-штурмової бригади. Проте це можна вважати ще одним із кращих варіантів, бо часто орда навіть не забирає трупи власних побратимів.

- РЕКЛАМА-

Їх число орієнтовно складає 200 осіб. Противник продовжує зазнавати значних втрат,
– підсумували цю церемонію поховання.

Окрім цього у ворогів є значні проблеми з технікою. Наші захисники невпинно розбивають їхні колони. Тому загарбники почали вводити до бойового складу техніку, яка була на довгостроковому зберіганні.

Наша розвідка встановила, що в ході цих маніпуляцій, у 163-у танковому полку Росії виявили значну кількість непрацездатної техніки. Тому поламані бойові машини хочуть транспортувати на тимчасово окуповані території Донецької області за допомогою тягачів. Проте наскільки буде ефективним ремонт, наразі невідомо.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Ігор Василик
Ігор Василик
Журналіст, фрілансер. Закінчив факультет журналістики ЛНУ в 2008 році журналістка, власкор регіональних та центральних ЗМІ. Закінчила Києво-Могилянську академію у 2019 році.
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Видалення волосся лазером у Івано-Франківську. Лазерна епіляція у FineLine

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні