-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Ракету по залізничному вокзалу в Краматорську випустила росія, – Пентагон

-Реклама-spot_img
spot_img

Ракетний удар з комплексу «Точка У» по залізничному вокзалу в Краматорську на Донеччині 8 квітня, внаслідок якого загинуло понад 52 людей, був здійснений саме російськими військовими, попри намагання російського командування зняти з себе відповідальність за це.

Про це повідомили Радіо Свобода, передає Правда.іф.

«Очевидно, ми не купилися на заперечення росіян про те, що вони не несуть відповідальності (за цей ракетний удар – ред.). Спочатку вони заявили про успішний удар, але потім заперечили це, як тільки надійшло повідомлення про наслідки», – повідомили в Пентагоні.

У відомстві також повідомили, що російські військові збираються задіяти 18-у мотострілкову дивізію Збройних сил рф для наступу на Краматорськ.

«Можна говорити про один підрозділ – 18-у мотострілецьку дивізію, яка сформована у 2021 році. Складається з трьох мотопіхотних полків, а також бронетанкового полку.

За нашою оцінкою, очікується, що вони будуть застосовані там, де атакували залізничний вокзал (у Краматорську – ред.). Ми бачимо переміщення підрозділів і застосування сили в цій зоні», – повідомив високопосадовець Пентагону.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Видалення волосся лазером у Івано-Франківську. Лазерна епіляція у FineLine

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні