-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Українські військові захопили вже більше тисячі одиниць військової техніки РФ

-Реклама-spot_img
spot_img

Від початку повномасштабного вторгнення Росії українські військові захопили понад тисячу одиниць російської військової техніки. Йдеться як про важку бронетехніку, так і про автомобілі загарбників.

Про це повідомляє портал Oryx. Його створила команда, яка аналізує втрати російської техніки після 24 лютого 2022-го, які підтверджені фото- та відеодоказами, передає Правда.іф.

Загалом Росія вже втратила 2702 одиниці своєї техніки. З них повністю знищено 1419, пошкоджено 39, кинуто окупантами на полі бою 236, захоплено українцями 1008.

- РЕКЛАМА-

Тепер на потреби Збройних сил України працюють 184 російських танки, 119 бойових броньованих машин різного типу – БРМ, БРДМ, МТ-ЛБ, БМД, ББМ та інші, 164 БМП, 47 БТРів, 7 машин із протимінним захистом від засад, 28 мобільних машин піхоти, 7 станцій зв’язку, 47 інженерних машин та обладнання, 8 важких мінометів, 226 різних вантажівок, автомобілів та джипів.

Також було захоплено в росіян 34 одиниці буксированої артилерії та 37 самохідної, 23 реактивні системи залпового вогню (РСЗВ), 4 зенітних знаряддя, 6 САУ, 18 ЗРК.

Українцям вдалося забрати в окупантів один вертоліт та 10 безпілотників.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Видалення волосся лазером у Івано-Франківську. Лазерна епіляція у FineLine

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Азов

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні