-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

На території Івано-Франківської області продовжують висаджувати молоді ліси

-Реклама-spot_img
spot_img

На Яремчанщині лісівники продовжують створювати нові ліси. Як повідомили в Івано-Франківському обласному управлінні лісового та мисливського господарства, лісовідновні роботи працівники Делятинського лісгоспу провели на площі 8 га, доповнення лісових культур здійснили на площі 10 га, залишено ділянки з достатньо збереженим природнім поновленням під природне заліснення на площі 110,3 га., йдеться на сайті ОДА.

Загалом висаджено 80 000 дерев основних лісоутворюючих порід, а саме: смереки, ялиці, бука, модрини, які вирощені у власних лісових розсадниках підприємства. У планах лісівників висадити близько 100 тисяч саджанців.

«Відтворення лісу – це відповідальна та важка праця. А вдала посадка – запорука високої приживлюваності, хорошого приросту лісових культур, а отже високої продуктивності лісових насаджень», – підсумовує керівник підприємства Михайло Попович.

- РЕКЛАМА-

Лісівники переконані, молоді ліси, що зростатимуть разом із величчю та міццю України, будуть вірними свідками славного подвигу української народу!

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Ігор Василик
Ігор Василик
Журналіст, фрілансер. Закінчив факультет журналістики ЛНУ в 2008 році журналістка, власкор регіональних та центральних ЗМІ. Закінчила Києво-Могилянську академію у 2019 році.
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні