-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Марцінків закликав франківських жінок вступати до добровольчих батальйонів

-Реклама-spot_img
spot_img

В Івано-Франківська жінок закликають вступити до добровольчих формувань — до тих, що беруть участь в бойових діях, або ж до тих, що охороняють місто.

“Добровольчі батальйони сьогодні відіграють важливу роль. Звертаюся до всіх, а особливо до дівчат, які з різних причин не служать у ЗСУ, не мобілізовані, але можуть допомогти у цій боротьбі”, – йдеться у дописі на сторінці очільника міста Руслана Марцінківа.

За його словами, у місті продовжують укомплектовувати добровольчий батальйон «Карпатська січ». Якщо ви хочете служити нарівні з чоловіками та маєте бажання взяти участь у бойових діях – зголошуватися можна на першому поверсі виконавчого комітету міської ради (вул. Грушевського, 21), інформує Правда іф.

“Тут можна також долучитися і до наших добровольчих формувань територіальної громади. Їх у нас офіційно зареєстровано три. Закликаю долучатися насамперед для того, щоб пройти вишкіл і допомогти місту в охороні громадського порядку, стратегічних об’єктів”, – додав мер.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Ігор Василик
Ігор Василик
Журналіст, фрілансер. Закінчив факультет журналістики ЛНУ в 2008 році журналістка, власкор регіональних та центральних ЗМІ. Закінчила Києво-Могилянську академію у 2019 році.
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Видалення волосся лазером у Івано-Франківську. Лазерна епіляція у FineLine

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні