-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Влада Франківщини повідомила коли на АЗС області знову з’явиться достатньо пального

-Реклама-spot_img
spot_img

Дефіцит пального на Івано-Франківщині усунуть упродовж найближчих днів. Про це 4 травня на брифінгу сказав директор департаменту економічного розвитку обласної військової адміністрації Сергій Подошва.

З його слів, зараз критична інфраструктура Прикарпаття повністю забезпечена паливом. Жителі області можуть придбати пальне з певними обмеженнями — їх впроваджують працівники автозаправних станцій, щоб забезпечити бензином та дизпаливом автомобілі служб критичної інфраструктури, пише Cуспільне

Сергій Подошва каже, що зараз постачі дизпалива та бензину в область тривають довше через складну логістику, але вони є “стабільними та достатніми”.

- РЕКЛАМА-

“Ворог намагається всіма способами нас дезорієнтувати та викликати панічні настрої, зокрема знищенням інфраструктури постачання пального, яка працювала налагоджено роками. Хочу вас запевнити, що уряд робить все можливе, щоб ситуація залишалася стабільною та контрольованою. Найближчими днями її повністю врегулюють”, — пообіцяв Сергій Подошва.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Ігор Василик
Ігор Василик
Журналіст, фрілансер. Закінчив факультет журналістики ЛНУ в 2008 році журналістка, власкор регіональних та центральних ЗМІ. Закінчила Києво-Могилянську академію у 2019 році.
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Видалення волосся лазером у Івано-Франківську. Лазерна епіляція у FineLine

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні