-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Росія тримає у Чорному морі 4 бойові кораблі з понад 30 крилатими ракетами

-Реклама-spot_img
spot_img

Протягом ночі підрозділи ЗСУ на Херсонщині та Миколаївщині продовжували боронити зайняті позиції.

Про це повідомляє пресцентр Оперативного командування “Південь”, передає Правда.іф.

Там констатують, що ворог активних дій не веде, але обстрілює позиції ЗСУ та населені пункти, а також продовжує укріплення, серед іншого, запасних відступних рубіжів.

“При спробі мешканців Херсонщини евакуюватися з окупованих на підконтрольні нам території, ворог, вкотре порушуючи закони і правила війни, накрив їх вогнем з “Граду”. 5 людей пораненими вирвались з-під обстрілів, вони доправлені до лікарні, 1️ людина загинула дорогою до лікарні. Доля ще 4 людей не відома”, – йдеться у повідомленні.

- РЕКЛАМА-

Продовжуються ракетні атаки по Україні:

“По Миколаєву на світанку нанесено ракетний удар із застосуванням авіації. Ракетою повітряного базування, що вдарила по житловому району, зруйновано кілька приватних будівель. В деяких з них сталася пожежа, яку ліквідовано силами ДСНС. Загалом пошкоджено понад 20 будівель. Поранено 1 цивільну особу. Ще один ракетний удар з акваторії Чорного моря нанесено й по Одещині. Ворог продовжує спроби руйнування інфраструктури та психологічний тиск на мирних мешканців, атакуючи на світанку населені пункти регіону. Суттєвих руйнувань та постраждалих нема”.

За даними командування, в корабельному угрупованні ворожих сил в північно-західній частині Чорного моря створено дві корабельні десантні групи із загальною кількістю 7 великих десантних кораблів.

Також напоготові до нанесення ракетних ударів там перебуває 4 ракетних кораблі з понад 30 крилатими ракетами.

“Загальна обстановка на півдні України стабільно напружена, але контрольована силами оборони. Залишається актуальною загроза ракетних ударів не тільки по півдню, а й по всій території України. Штормова погода дещо знизила вірогідність висадки морського десанту, але загальна обстановка не виключає її повністю.

Дотримуйтесь алгоритмів дій при сигналах повітряної тривоги, не наражайте себе на зайву небезпеку на узбережжі, будьте свідомі і відповідальні у ставленні до інформації, справ, людей та власного життя.

Разом переможемо!”, – резюмують у повідомленні. 

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні