-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

У Франківську для переселенців влаштують “Дружний пікнік”

-Реклама-spot_img
spot_img


Познайомитись, поспілкуватись, обмінятись корисними контактами – так команда ГО “Д.О.М.48.24” пропонує провести час внутрішньо-переміщеним громадянам України на недільному міському пікніку.

У програмі заходу активності для дорослих і дітей:

  • обмін інформацією про послуги і самореалізацію;
  • інтерактивні заняття з безпеки з патрульними поліцейськими;
  • творчі майстер-класи і забави для малечі;
  • частування у стилі міського барбекю;
  • смачні і корисні сюрпризи;
  • знайомство з ВПО – митцями, які знайшли натхнення в Івано-Франківську, і виставка картин;
  • виступ музичного гурту The Songs.

«З 25 лютого ми активно надаємо допомогу ВПО, вивчаємо потреби, шукаємо ресурси, аби продовжити цю підтримку, у тому числі – емоційну і психологічну. Ми бачимо і знаємо про бажання і потребу людей спілкуватися, ділитися історіями і враженнями, саме тому організовуємо цей дружній пікнік, де вони можуть знайти земляків, можливості, аби трохи відволіктися від черг і пошуків, отримати позитивні емоції», – ділиться Голова правління ГО «Д.О.М.48.24», громадська діячка Наталія Вишневецька.

За сприяння і партнерства Відділу зв’язків з громадськістю УПП в Івано-Франківській області та Департаменту соціальної та молодіжної політики Івано-Франківської міськдержадміністрації, поки дорослі спілкуватимуться, діти матимуть цікаву розважальну програму.

А два художники презентують власну творчість. Міша, що другий раз вимушений залишити місце проживання – в 2014 в Донецьку, а в 2022 – в Харкові, зараз проживає в просторі ВДОМА та, вперше за 20 років, почав знову малювати. Оксана Тимчишина переїхала з Запоріжжя та прагне бути корисною тут – вже проводила волонтерські творчі заняття в Вагабундо.

- РЕКЛАМА-

Зустріч відбудеться в неділю, 29 травня, з 12.00 до 15:00, вул. Галицька, 29, у внутрішньому дворику простору «ВДОМА». Реєстрація для відвідуванняhttps://cutt.ly/vH2V5F7 

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Влада Гнатів
Влада Гнатів
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні