-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

На Франківщині фермерські господарства запрошують переселенців на роботу

-Реклама-spot_img
spot_img

Фермерські господарства «Еко Беррі» та «Бест Беррі» готові працевлаштувати 350-400 сезонних працівників для збору ягід, 200 постійних працівників на виробництво та 20 адміністративних, пише Курс.

Про це на нараді в обласній військовій адміністрації повідомив керівник фермерського господарства «Еко Беррі» Володимир Князевич. До роботи він запрошує і внутрішньо переміщених осіб.

В. о. директора департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Степан Вінтонович розповів про те, що регіональні агропромислові господарства та харчові підприємства ТОВ «Долина Агро», ФГ «Прометей», ФГ «Рома», ФГ «Бурячок», ПАФ «Бовшівська», ТОВ «Гудвеллі», ФГ «Агро-Поступ», ФОП «Рибак» та ПАТ «Харчосмакова фабрика» також пропонують робочі місця для переселенців і прикарпатців.

Фермерське господарство «Агроекотехнології» (село Олеша Івано-Франківського району) працевлаштувало трьох внутрішньо переміщених осіб, двох – готові прийняти на роботу.

- РЕКЛАМА-

У контексті обговорюваного питання наголошувалося на важливості налагодження тісної співпраці фермерських господарств, агропромислових і харчових підприємств із центрами зайнятості та територіальними громадами. Йшлося і про допомогу внутрішньо переміщеним особам щодо створення фермерських господарств.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Влада Гнатів
Влада Гнатів
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні