-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

У Калуші планують збільшити кількість камер відеоспостереження

-Реклама-spot_img
spot_img

Про це йдеться у звіті міського голови Калуської громад Андрія Найди за 2021 рік, який оприлюднили 27 травня. Ця частина звіту стосується роботи управління з питань надзвичайних ситуацій.

Зокрема, зазначено, що система відеоспостереження є дієвим фактором поліпшення криміногенної ситуації, інформують “Вікна”.

Загалом на території Калуської міської громади розташовані 96 камер відеоспостереження, які у цілодобовому режимі здійснюють відеофіксацію подій на автомобільних дорогах, перехрестях, та інших важливих об’єктах. Надалі запис з камер може стати вагомим доказом у вирішенні конфліктів та допомагає у пошуку  правопорушників.

- РЕКЛАМА-

Також міська влада відзначила, що у місцях, де встановлені камери відеоспостереження, суттєво знизилася кількість  правопорушень, порушень правил дорожнього руху та збільшився показник розкриття злочинів. Тож надалі Калуська міська рада планує збільшити кількість місць, де будуть встановлені камери відеоспостереження.

-РЕКЛАМА-

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Влада Гнатів
Влада Гнатів
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні