-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

На Франківщині планують побудувати житло для переселенців, а після їхнього повернення додому квартири передадуть військовим

-Реклама-spot_img
spot_img

Приблизно 100 тисяч метрів квадратних  житла планують  побудувати на Івано-Франківщині для сімей, які втратили помешкання через війну. Квартири внутрішньо переміщеним людям відразу будуть надаватися з ремонтом і з мінімальним оснащенням технікою та меблями. Про це повідомила голова Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук.

“Також розглядається можливість викупу уже готових квартир. Після того як буде відновлено будинки переселенців у містах, де вони жили до війни, вони переїдуть, а ці квартири віддаватимуть військовослужбовцям та всім, хто стояв у черзі на житло”, – розповіла Онищук.

За її словами, наразі немає чітко визначених ділянок для будівництва нового житла чи завершення недобудованих об’єктів.

“Ми працюємо над цими питаннями. Також спільно з міжнародними партнерами проводимо комплексну реконструкцію, ремонт та оснащення гуртожитків, щоб до кінця літа переселити туди людей, котрі проживають у центрах, розгорнутих в освітніх закладах”, – говорить Світлана Онищук.

Таких людей на Прикарпатті понад шість тисяч.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Влада Гнатів
Влада Гнатів
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні