-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Українцям додадуть 24% до пенсії: в ПФУ розповіли деталі

-Реклама-spot_img
spot_img

Для деяких українців вже з червня пенсія зросте на солідну надбавку. Її величина становитиме від 6 до 24% від основного розміру пенсії.

В Україні ухвалено закон, за яким збільшують виплати пенсіонерам, що досягли пенсійного віку, але тимчасово відмовились від отримання пенсії і продовжують працювати, передає Правда ІФ з посиланням на today.ua

Про це розповіли у прес-службі ПФУ.

Йдеться про тих пенсіонерів, які досягли 60-річного віку, але продовжили працювати. При цьому, маючи всі законні підстави для отримання пенсії, вони тимчасово відмовились від цих виплат.

- РЕКЛАМА-

Закон і раніше заохочував таких громадян надбавками, які вони отримуватимуть до пенсії залежно від строку її відтермінування. Відповідно до закону, який діяв донедавна, вони отримували по 10% від основної пенсії за кожен рік відкладених виплат. При цьому величина цієї надбавки не мала перевищувати 40%. Але в законі йшлося про основний розмір пенсії, який  був до дати набрання чинності Закону України “Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування”, тобто до 01.01.2004.

-РЕКЛАМА-

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Петро Якимчук
Петро Якимчук
Журналіст, фрілансер. Інформаційний оглядач інтернет-ресурсу Правда іф. Закінчив економічний факультет ПНУ.
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні