-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Церкви й монастирі Франківська допомагають вимушеним переселенцям та армії

-Реклама-spot_img
spot_img

Пастори, священники, монахи, рабини, парафіяни — нині всі розуміють, що просто молитися за Україну замало. Бронежилети, військова амуніція, аптечки, прихисток та поселення українців з гарячих точок — храми створили потужний волонтерський фронт.

Усю допомогу в монастирі Святого Йосифа (УГКЦ) в Івано-Франківську закуповують на кошти парафіян та іноземних доброчинців. Поїздки на передову організовують раз на десять днів. Тільки в цьому монастирі військовим передали чотири буси допомоги, пише Правда.іф з посиланням на Вікна.

На території монастиря є садочок та келії, тут живуть переселенці. Стіни монастиря прийняли майже 350 українців. Натомість люди допомагають на кухні, в плетінні сіток та інших справах. 

- РЕКЛАМА-

Жодного поділу на своїх та чужих немає й у франківських євангелістів. В одному з Домів молитви щотижня видають допомогу двом тисячам переселенців.

На подвір’ї церкви вишикувалось одразу кілька черг по допомогу. Ліки тут видають безкоштовно, а також багато медикаментів передають на схід України та військовим. І духовно, і матеріально церква у ці скрутні часи разом з народом та армією наближає нашу перемогу, – йдеться у повідомленні.

Українцям, що постраждали від війни, та військовим дуже допомагають волонтери. Раніше ми розповідали, як волонтери працюють під час війни та евакуюють людей з гарячих точок.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні